fbpx

Kurssit ja koulutukset

ADHD ja parempi arki -verkkokurssi on julkaistu!

ADHD on moniulotteinen oireyhtymä, joka ilmenee jokaisella yksilöllisesti. Kurssi tarjoaa hyödyllistä tietoa ja ymmärrystä ADHD-oireiden kanssa elämiseen sekä arjen haasteisiin. 

Jos et ole vielä löytänyt paikkaasi elämässä, on kurssi hyvä investointi itseesi. Se on myös hyvä lahjaidea läheiselle, jolla on ADHD, tai on muuten kiinnostunut aiheesta.

Toteutan tilauksesta workshopeja ja koulutuksia Etelä-Suomessa.

 

Koulutuksen sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Teemoja voivat olla esimerkiksi: itsetuntemuksen kehittäminen, ADHDoireisen arki, NLP-taidot (työ)hyvinvointi tai henkinen hyvinvointi,
 muutoksesta selviytyminen, vuorovaikutustaidot, esiintymistaidot, tietoinen läsnäolo sekä kuuntelutaidot.

Tarjoan asiakkailleni ideoita ja työkaluja, jotka inspiroivat, innostavat ja lisäävät itsetuntemusta.
Motivoituneena meistä jokainen saavuttaa huomattavasti parempia tuloksia niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä.

Luon hyvää energiaa, innostusta ja innovatiivisuutta työyhteisöön. Tuon uutta näkökulmaa henkilöstön vuorovaikutukseen,
parempaan toimintakykyyn sekä tiimiälyn kehittämiseen.

Tutustu suosituksiin sivun alaosassa.


ADHD-ja parempi arki verkkokurssi on julkaistu!

Arjen hallinta ja elämä helpottuu kun opit ymmärtämään ja tunnistamaan ADHD-piirteitäsi sekä hallitsemaan niitä. Kurssi täydentää etenkin ensimmäistä kirjaani Supervoimani ADHD, mutta on rakennettu toimimaan itsenäisesti. Ei siis haittaa, jos et ole lukenut kirjojani. Kurssi on koottu 13. teemasta Jokaiselle viikolle on oma teema, jonka alustan teemavideolla. Lisäksi kurssiin sisältyy havainnollinen 51-sivuinen työkirja, josta löytyy kyseisen teeman tehtävät.

Avaimet hyvään itsetuntoon

Kaduttaako käyttämättä jääneet mahdollisuudet?
Junnaako elämäsi paikallaan? 
Harmittaako seurata vierestä kun muut toteuttavat unelmiaan? Etkö tiedä mitä elämältäsi haluat? Hyvä itsetunto – sitä me kaikki toivomme. Elät täällä vain kerran, joten älä hukkaa enää aikaa vaan satsaa itseesi. Tee elämästäsi sellainen, joka tuntuu omalta ja jossa tunnet onnea. Kurssilla tutustut itseesi, opit pitämään itsestäsi ja saat toimivia työkaluja itsetuntosi kohentamiseen.

Tuloksellista vuorovaikutusta ja markkinointiviestintää NLP-tekniikoita hyödyntäen​

Tavoitteena itsetuntemuksen sekä vuorovaikutuksen parantaminen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Tutkimme myös, kuinka eri miellejärjestelmiä voidaan huomioida kaupallisessa viestinnässä ja tehden viestinnästä vaikuttavampaa.

Tekemällä asiat samalla tavalla saamme aikaan samanlaisia tuloksia.
Kun muutamme toimintaamme, myös lopputulos muuttuu.
Esitä toiveesi – muutos on aina mahdollisuus parempaan!