fbpx

Kurssit ja koulutukset

Toteutan tilauksesta workshopeja ja koulutuksia Etelä-Suomessa.
Koulutuksen sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Teemoja voivat olla esimerkiksi: itsetuntemuksen kehittäminen, ADHDoireisen arki, NLP-taidot, (työ)hyvinvointi tai henkinen hyvinvointi, muutoksesta selviytyminen, vuorovaikutustaidot, esiintymistaidot, tietoinen läsnäolo sekä kuuntelutaidot.

Tarjoan asiakkailleni ideoita ja työkaluja, jotka inspiroivat, innostavat ja lisäävät itsetuntemusta. Motivoituneena meistä jokainen saavuttaa huomattavasti parempia tuloksia niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä.

Luon hyvää energiaa, innostusta ja innovatiivisuutta työyhteisöön. Tuon uutta näkökulmaa henkilöstön vuorovaikutukseen, parempaan toimintakykyyn sekä tiimiälyn kehittämiseen

ADHD-oireisen sujuva arki​

Vuoden 2021 alussa julkaistiin kirjani Supervoimani ADHD. Käsittelen siinä mm sitä, millaisia vahvuuksia ADHD-oireisilla on ja miten vahvuudet oppii tunnistamaan ja ottamaan hyötykäyttöön. Vahvuuksista huolimatta ADHD tuo mukanaan haasteita niin arkeen kuin erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Kurssilta saat mukaasi. keinoja ja tekniikoita, miten tunnistat vahvuutesi, miten saat arjestasi toimivamman ja miten parannat vuorovaikutustaitojasi.


Kurssi pidetään ajalla 12.1.-30.3., 
torstai-iltaisin klo 18-20
Paikka: Helsinki, Era Nova SALi, 
Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki
Hinta: 449 €, sis. työkirjan (arvo 49 €) Kurssille mahtuu 10 henkilöä.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sarimarika@mindforce.fi

Avaimet hyvään itsetuntoon

Kaduttaako käyttämättä jääneet mahdollisuudet?
Junnaako elämäsi paikallaan? 
Harmittaako seurata vierestä kun muut toteuttavat unelmiaan? Etkö tiedä mitä elämältäsi haluat? Hyvä itsetunto – sitä me kaikki toivomme. Elät täällä vain kerran, joten älä hukkaa enää aikaa vaan satsaa itseesi. Tee elämästäsi sellainen, joka tuntuu omalta ja jossa tunnet onnea. Kurssilla tutustut itseesi, opit pitämään itsestäsi ja saat toimivia työkaluja itsetuntosi kohentamiseen.

Tuloksellista vuorovaikutusta ja markkinointiviestintää NLP-tekniikoita hyödyntäen​

Tavoitteena itsetuntemuksen sekä vuorovaikutuksen parantaminen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Tutkimme myös, kuinka eri miellejärjestelmiä voidaan huomioida kaupallisessa viestinnässä ja tehden viestinnästä vaikuttavampaa.

Tekemällä asiat samalla tavalla saamme aikaan samanlaisia tuloksia.
Kun muutamme toimintaamme, myös lopputulos muuttuu.
Esitä toiveesi – muutos on aina mahdollisuus parempaan!